Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vägen till lycka är inte sprit


EN 75:a VoDkA för dina sorger

I spriten dränks inte bara ens

Sorger...

Där föds även STORA

Visioner och

                Drömmar

           MEN

 inga bestående

Visioner och

               Drömmar

          FÖR

 dagen efter går de sönder med all kraft

i ett KRAsCH!!!!

och sorgerna har blivit så oändligt mycket

STÖRRE




Fri vers av NågonAnnans
Läst 662 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-04 00:05



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Men jag kan dricka lagom med alkohol, få mej en mini-fylla; förstärka
kreativiteten med några öl, och förlänga inspirationen.
2012-06-17

  Starfish-Aura
hahah true

//Mjao
2008-05-04

  mjuk
Alla tummar upp för dej min vän*L*.Bra skrivet!!!!
2008-05-04

  friheten
avcker beskrivning och tyvärr är det sant också
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans