Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En väg tillbaka till livet


Bly

Av murar byggda av bly

bodde jag

ensam och rädd

i många år av mitt lilla liv

Nu är mina murar byggda av

trä

där ljuset kan

skönjas...

och

väggarna kan andas

 

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 00:10



Bookmark and Share


    eva m h
Luftigt!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans