Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderslagen Av Sanningen


allting är så satans mentalt

sadistiska tankar om varandra
när vi går hand i hand
på trottoaren ner mot stan

och solen kommer inte att förändra någonting
livet i sig självt, är allt för brutalt

en ängel, blir förälskad i heroin
och du har slutat
att försöka förändra ditt liv


om jag vågade
skulle jag må betydligt bättre
om jag bestämde mig
som i tanken
då jag hoppar ner från balkongen

...du är naken
med ett rakblad framför teven
så ensam
härjad och berusad
när du gör slut med Livet

jag gråter
men förstår dig

så sönderslagen av spelet.




Fri vers av blåljus
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 04:19



Bookmark and Share


  street
sönderslagen av spelet..
snyggt
2009-01-12

  Suzy med punkterna
Livet, brutalt och en j'vla kamp f;r att vara 'rlig ..............snyggt!
2009-01-02

  Whytina
Underbar!
\"jag gråter
men förstår dig

så sönderslagen av spelet\"

Det var så bra skrivet!
2008-05-23

    SannaEH
Snygga formuleringar. En text som skapar tankar och bilder...
Bra helt enkelt!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus