Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skugga..

I min skugga
träder du in
med din..
omfamnar mig
våra skuggor
i varann
framträder du



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-04 11:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Shadowplay\", som en låt med Joy Division heter.

Skuggboxning i all ära, men fysiska famntag har övertaget.
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP