Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martin du! Sanne du!

Ett hus ska vi ha, en unge ska vi ha,
en Volvo ska vi ha, tusen pussar varje dá!
\"Ett äktenskap med kärlek och vänskap och prat\"
Martin du!
Sanne du!
Så ska vi ha\'t!

Varsin öl ska vi ha, hundra cigg per dá.
En tablett du måste ta, så du blir lite glá!
\"En kärlek med sprit och tobak och blaha!\"
Martin du!
Sanne du!
Så här skulle vi ju inte ha\'t!

En spruta vill jag ha, att sätta i min arm.
\"Kom lilla Martin och vila vid min barm,
låt oss älska under vindarnas sus, och försätt mig i ett evigt kärleksrus.\"
Martin du!
Sanne du!

Men, Sanne du, Sanne du, hur ska detta hålla?
Jag är bara dum och du är en jävla nolla.
Du går på knark och jag kan inte trolla.
Martin du!
Sanne du!
Hur ska detta hålla?




Fri vers av SerDuMig?
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-06-22 16:43



Bookmark and Share


  Zeratul
Grymt bra rim.. skönt men ändå lessamt.. *kram*
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

SerDuMig?
SerDuMig?