Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet

Stark blåser vind..
över hår över kind
vid havet jag står
styrkt av det jag får..


mare






Fri vers av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 18:25



Bookmark and Share


  aol
underbar
2008-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Härligt, Mare (som ju betyder just \"hav\").
Jag blir alltid styrkt av havet.
När jag, liksom Lundell, liksom kysser det.
2008-05-04

  Havsbris
Finns inget som sådan tavla,
inget som sådan känsla...

Havet den
oändig älskare som bara
den, inget annat tar den
plats, inget mer kan göra
vad den gör...

mmmm rörelse i alla sinnen!

du får livet, du får energi!! ;o)

TACK!
2008-05-04

    eva m h
Det är härligt att uppleva naturens krafter vid havet!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP