Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kompis..


Förövaren Ibland Oss

Allt jag ville var att bry mig,
allt jag ville var att alltid finnas vid era sidor

Men ingenting dög åt en av er
Jag var alltid en lika dålig person i hennes ögon

Ingenting som hon hållit inne med,
Hon berättade allt för mig, att jag var den sämsta person som någonsin funnits.

Att jag njuter av att såra folk jag älskar.


Fri vers av ThatsNotMe
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-04 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThatsNotMe
ThatsNotMe