Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek varm..

Ur nattens dunkel
träder dina konturer
sakta klarare fram..
av morgonljusets
starka sken lyser
du i kärlek varm..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-04 20:57



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
förundras över HUR
Du ALLTID lyckas
måla upp dessa
bilder på några få
rader, som tar andra
ett helt liv att uttrycka....
kb
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-04

  Starfish-Aura
Härligt....

//Mjao
2008-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Härligt när allt är lika vackert, ja t o m vackrare även i gryningsljuset. När det tål dagsljus s a s...
2008-05-04

  aol
så härligt vacker
2008-05-04

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP