Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat från Brännö Serenad-Håkan Hellström *hjärta*


Brännö Serenad



\"Vad vet du om kärleken?\"



Jag undrar just det

\"Förrän du förjäves hatat den\"




Jag vet ingenting om kärlek.

Ingenting.

Bara en sak.





Jag älskar för mycket




Fri vers av Loviza
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 21:39



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
\"Alla vet vi ingenting\"

Kanske är det så det är?
Tills vi inser, allt det vi vet, som ingen annan känner till. :)
2008-05-05

    Nicklas VIP
Bra att du älskar. =)
Men man kan inte älska för mycket! (Enligt mig.)
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza