Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck..

Osynliga spår..
gömda dolda
avtryck i själens
inre stängda rum..
på ytans ansikte
speglar sig ett annat


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-04 22:21



Bookmark and Share


  Havsbris
vet inte vad ska säga,
känner igen känsla...

det finns ärr av andliga
skada som ingen ser...
varför visa? att sprida
glädje även gråtande
inuti, är nobelt, motsasten
kan vara också, bara man
bryr sig om de som man
älska...

det på ett positivt sätt,
så klart finns falska personer...

läs- och tänkvärd!!
och jag missade massor
av dina pärlor...
måste springa i kapp ;o)
2008-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Intressant...
Vad gömmer sig därinne, måntro...?
2008-05-05

  lodjuret/seglare VIP
jag läste denna, tyckte om,
ändå lämnar den ojämna spår
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
OERHÖRT VACKERT!
2008-05-04

    eva m h
Så är det ofta!
2008-05-04

  Starfish-Aura
tvetydligt mångbottnad..
gillar mycket

//Majo
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP