Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ögon..

I ögonblickets nu..
fångar jag din blick
själars ögon fyllda
av kärlek som jag fick


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-05-05 01:36



Bookmark and Share


  Havsbris
mmmm

så sant,
jag vet vad du pratar om
**suck**

sådana blickar kan man
aldrig glömma eller
blir trötta på...

de går rak genom huden
tiils hjärtat...;o)
2008-06-03

  AlexandraPettersson
Mycket fint skrivet :D
2008-05-05

  Spir@
Mycke vacker dikt som säger så himla mycket! Fint skrivet!
2008-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag har glömt hur det känns.
Men dikten är vacker.
2008-05-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja ett ögonblick är allt
kärleken behöver...
Väldans vackert....
kb
2008-05-05

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP