Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn av kärlek

Smittande skratt
som porlande musik
ljuvliga kärlekstoner..
strömmar ut på avstånd
där mitt öga inte ser
men mina öron fångar in..
ljudvågor av kärlek..
sköljer över inombords
genom mitt hjärtas rum
av oändlig kärlek till mina födda..



mare









Fri vers av mare VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-05 11:44



Bookmark and Share


  Havsbris
vad ska man säga?
har inte barn, men vet
vad du menar...

har en mamma ;o) och
mina brorsöner ;o)

rörande ord, som gör en
att le varmt, men det gör
du mycket hahahah

kram
2008-05-06

  Nils Sondefors
Vackert, ömsint med tillsats av ett fint poetiskt språk.
(... och positivt)
2008-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Moderskärleken är en stark kraft.
2008-05-05

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP