Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick inte ut idag


Jag gick inte ut idag;
solen lyste för starkt
barnen skrattade för högt
och blommorna sken upp varje tanke


Jag gick inte ut idag;
min bok var ännu inte utläst
mina kläder för otvättade
och mitt hår var smutsigt sen igår


Jag gick inte ut idag;
nackdelarna vägde för mycket
trots att min hy var alldeles för blek
trots att fördelarna krävde uppmärksamhet


Så fruktansvärt otroligt obeskrivbart..






..gnagande.




Fri vers av Taurus
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 20:59



Bookmark and Share


    Erika H
gillar din stil
det ligger en tyngd bakom orden
känslan av att inte vilja ta stegen ut trots att det kommer att göra gott är stark här
inte alla kan tycka att solen är allt som behövs för att lyckan ska trilla in och energin flöda

välskriven text...
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus