Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden är speglar

Hon skulle behöva
något milt men effektivt
rengörande för själen


där fanns en svärta
ett stråk med vemod
som förföljde henne

viskade lögner
till känslorna
lade ut snubbeltråd
för glädjen


viljan blev svag
och modet
en vissnad blomma


hon skulle behöva något
milt men effektivt


och det skulle inte vara receptbelagt




Övriga genrer av Bim
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-05 19:15



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Underbar dikt som gör att man tänker på vårstädning...hmm...:)
Skickar över Superdupermedel i form av en receptfri bamsekram***
2008-05-06

    Maria Malm
Hm..undras om det finns utan recept..välfunnen titel..
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim