Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näring..

Som solsken efter regn
sprider du din värme..
över hela mig med din
solvarma beröring når
du in i mina hjärterötter..
öser din kärlek av näring
som för dig det växer gror...


mare























Fri vers av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-06 09:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det krävs verklig värme för att nå in.
2008-05-06

  aol
bara så vackert blir så berörd
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP