Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Violerna






Plockfingrarna
plockade

döda violer
skulle bort
ge plats åt knopparna



inte kände hon sig
som hon kom med döden
när hon började rensa


det var när hon rensat klart
som hon började
fabulera och fundera




när döden kom till människan

vem var det då som hade bestämt
vem som skulle bort




Övriga genrer av Bim
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-06 10:34



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tycker om denna tankeväv
2008-05-09

  Lilla My* VIP
Ett stort tänk i små violer!!
Mycket tankeväckande och fint skrivet!!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim