Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan

vi spottade ut en blandning
av framtvingade resultat
och kväljningar nådastötar
och den spred sig över golvet

aldrig en dag
avlägset stirrandes ett avkok
på spya och tistlar

vi blev vad vi kunde ha varit




Fri vers av MMo
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 13:59



Bookmark and Share


  inutimonster
älskar slutet.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo