Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just nu


brutalt energifylld
av alkohol

njuter jag
av morgondagen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-06-23 01:27



Bookmark and Share


  vissla
nu och i morgon
just nu
bara alko.hol kan få i hop dessa så effektivt :))
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP