Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ av längtan

Nakna själ
av längtan..
till kärlekens
fulla klädnad
att smaka
dricka ur
kärlekens
bägare..
av liv
av lust
av begär..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-07 00:58



Bookmark and Share


  aol
just så härli poesi
2008-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Då är det nog till sist inte bara själen som är naken...

Denna dikt pulserar.
Framfödd ur längtan.
2008-05-07

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T !!!
2008-05-07

  Michaela Dutius
Mycket berörande och mycket vacker!
2008-05-07

  Karl-Bo Lundstedt VIP
superb....
en meny
av kärleks ord.......
kb
2008-05-07

  Havsbris
sensuella och sköna
rader ;o)

du gör att längtan
blir söt, varm, en
sådan ro...
perfekt innan sömnen!

du kan säga så mycket
i så få ord, rara och
eleganta, fin smak ;o)

tack igen!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP