Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du jag..

Du jag
osynliga
hjärtan av
tillhörighet..
tysta klanger
enad ton..
i varandra
kärlekens
tysta eko


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-07 09:52



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-07

  Havsbris
så ska det vara,
harmoni, balans och
äkta känslor ;o)

ibland tystnaden från
utsidan visa hur viktigt
är melodin fån vår inre...

älskar din ordlek, jag är
galen för det även jag
gör det hela tiden ahhaha

AH! kvinna, du lyckas
så bra i alla dina små
men rika stroffer ;o)
2008-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Stiligt och klangfullt!
2008-05-07

    wildrosen
Mhmm.....njutbart vackert som alltid
2008-05-07

  aol
jag säger bara underbar poesi
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP