Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan nått sånt ändra synen på en annan helt ?

......., ja det är hennes namn.
Hon som fått min pappas hjärta.
Hon som gav han hennes.
Om dom flyttar ihop får jag många plast syskon.
6 st.
Van vid att vara minst.
Men kommer inte vara de då.
Fyra är mindre än mig.
Tre killar en tjej.
En tjej som är lika gammal.
En som jag var bra vänn med innan allt hände.
En tjej som är äldre än mig.
Jag som bara är van med 2 äldre bröder.

Jag minns vad jag tyckte om Jenny innan.
Snäll,
rolig
och coolare än dom vanliga mammorna.
Hon var mer som en kompis.
Tänk så allt kan ändra sig.
Nu vet jag inte riktigt vad jag tycker.
Borde vara samma.
Men nu har allt ändrat sig.
Allt.
Kan det värkligen ändra synen helt ?
Hon är ju ändå samma person som innan.
Samma person, fast ändå så annorlunda.




Fri vers av Sleepy
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-07 17:00



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
En fin och bildrik text som du knyter ihop fint i de tre sista raderna. Bra gjort.
2008-05-11

  Elaine.S VIP
När männskor kommer närmare så kan man ändra sin syn på dem...det är inget konstigt....
Du förklarar det själv väldigt bra i sista meningen
\"Samma person, fast ändå så annorlunda. \"

Bra funderingar och bra skivet, kram
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy