Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lustfylld


sommaren väcker
lockar fram sexualiteten

dofterna




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-06-23 10:11



Bookmark and Share


    Idun 1
Sommarens dofter parfymerar med lust :)
2005-06-23

  KaptenKatt
det ska stå "smakar saltet från din äng", glömde visst det!
2005-06-23

  KaptenKatt
"fukt-hö-skogstjärn-sländor
saftterass och gräsknullvändor
På grus med bara fötter
söker primitiva rötter
i en kyss, rabarbersäng
smakar saltet i din säng
och dansar oss så unga
lustfyllt andas sommarlunga"

-du ger inspiration! Tack!
2005-06-23

  kath
ja..den känns naturlig och nära i ett med naturen..fin skrivet om det vackra
2005-06-23

  Kajsa missanpassad
Dessa dofter. Återkommande och ångestdämpande... Sommaren är verkligen en årstid för erotik.
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP