Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enveten


men älskling

om du vänder mig ryggen
kysser jag dig i nacken




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 908 gånger
Publicerad 2005-06-23 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh vad gulligt och sött!
2005-06-24

  himlens hemlighet VIP
wow!*tyst nu*
2005-06-24

  Thomas Strandberg
Ja ja, du vinner...

...men nästa gång vill jag vara ovanpå!

Puss!
2005-06-23

    Agneta VIP
Toppen! Säger inte mer... bara så himla TOPPEN!
2005-06-23

  vissla
håller med Manal....

kärlek!!
2005-06-23

  Manal
underbart. lyckos din älskling *ler* en dikt som målar upp ett leende.
2005-06-23

    Idun 1
Du är proffs på haiku, mitt i prick sköööön
2005-06-23

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Underbar poäng! :)

(Hälsa den stackars älsklingen att hon inte bör lämna ryggen fri i ett sådant farligt krig som kärleken.)
2005-06-23

  Tamilda
en man som inte kan ta ett nej alltså ...*skratt* Bra skrivet vilket fall;-)
2005-06-23

  Daniel_78 VIP
helt jävla underbar!
2005-06-23

  aftermath
..härlig gest
ler..
2005-06-23

  kath
åh. så underbart...det är precis så man vill ha det...bli älskad och önskad
2005-06-23

  KaptenKatt
Ja, där satt den Hans! Världsklass! Femma! Favvis!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP