Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etik & Moral

Etik och moral

vad är det

fins det lagar för vad det är

Allas gränser är ju så olika...

Vem har bestämt vad som är det?

Är det GUD?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 21:31



Bookmark and Share


    deb8
Ja du det kan nog variera. Intressant fråga. Tror att det mesta är bestämt utifrån en slags människovärdighet men att moralen verkligen är tolkningsbar och beror på så mycket i olika individer...
2008-05-07

  friheten
Det där är en stor fråga.
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans