Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök att skriva på rim...:/ (prins natt och solskensflickan)


sommaräng



Hon drunknar i hans tankar
som sommarsolen vävt.
På andra sidan ängen
har små violer kvävt
allt regn som ville droppa
på deras tunna skinn.
Och bortom alla blommor
dansar sommarnatten in.

Han binder fina kransar
så hon blir prinsessa
och han blir prins.
Och när dom fann varandra
är det ingen som minns.

Bakom den blåa himlen
kan havet färgas rött.
Som fem miljoner hallon,
det sötaste bland sött.
Där skymtar molnen aldrig
framför deras sol.
Han gömmer vackra tankar
i fickorna på hennes kjol.

I skydd av sommarmörker
tittar deras hjärtan fram.
Det finaste som hände
var när dom fann varann.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 21:32



Bookmark and Share


    flumm
den var väldigt söt må jag säga!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris