Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kittel


det kittlar så skönt älskling
när du blåser liv i mina öron




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-06-24 09:45



Bookmark and Share


  kath
myspysigt kittel....
du beskriver det väldigt bra
2005-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP