ett par ord om tystnad..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett par ord om tystnad..




logiskt

.....

utan ett ord
sjunger du för mig
likt lärkans ord i tysthet

utan ett namn
dansar du naken framför mig
till toner av kyskhet

utan en tanke
ligger jag där blottad
blott så tankad och låg

.....




Fri vers av Fredric
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-05-13 23:07



Bookmark and Share


  Childlike Wild
ah, vackert valda ord
fin uppmålad bild
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric