Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnade sinnen

Solbelyst hud
ett öppnande
av sinnen...
avslappnande
i njutningens
känslor som flödar
fram i berusningens
solflöde till beroende


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 11:05



Bookmark and Share


  Havsbris
here coms the sun! - the Beatles ;o)

det bara en sak har så efektfull
konskvenser på sinnen än solen
ahahhahahha

men allt är är beroende av allt,
må solen komma i våra själar
varje dag av året!! ,o)
2008-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Att bara ta det som det kommer.
\"Take it as it comes\" (The Doors)
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP