Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vernissage


Nu är det snart dags

för vernissage

på vår Skaparkurs

Dags att slutföra

det som påbörjats

Rama in och sätta på socklar

Hänga upp och ställa ut

Målningar mosaiker

och skulpturer

Ska bli roligt att visa

vad jag skapat




Övriga genrer av eva m h
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 19:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Önskar dig varmt lycka till med vernissagen!
2008-05-10

  Anjeska
Önskar jag kunde närvara och beskåda era verk! Lycka till!
2008-05-09

  Eric R Ström
Blev nyfiken
2008-05-08

    Birgitta Wallgren
Måste vara en härlig känsla!
2008-05-08

  Marreb
Jag hoppas att jag kan komma. kram
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

eva m h