Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vidrör..

Vårvinden varm är du
smekande vidrör mig..
nuddar i tysthet min själ
kärlekens vind ifrån dig..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-09 01:00



Bookmark and Share


  Havsbris
;o)

du, imponerand alltid,
man vet aldrig vad ska
läsa näst ;o)

underbara metafora
och liknelser, du
mästarinna ;o)

söt rim och melodin!
känner vinden som
en visknig...
2008-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Så kan man uppleva det tillsammans med speciella människor.
En vaniljvind t ex...
2008-05-09

  Sladjana Zubcevic
...nuddar i tysthet min själ kärlkens vind igrån mig ...
VACKERT
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP