Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ljus

Stilla tystnad
i mörka natt
syns stjärnor
glimma på
himmel svart
månljus av
starka sken
lyser över skog
vatten över sten


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-09 01:53



Bookmark and Share


  Havsbris
;o)

mmmm naturen
i komplott med sinnen...
2008-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Vackra rader, Mare.
2008-05-09

  Sladjana Zubcevic
VACKERT !!!
2008-05-09

  Elaine.S VIP
Så underbar att läsa...som ett stort lugn
2008-05-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
oj så vackert
rytmiskt den rann
över mitt sinne
när jag läste den.....
kb
2008-05-09

    EMITSTI
Mäktigt.
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP