Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungriga läppar

Kyssta av dina
hungriga läppar
föder du fram
hungern i mig..
smakar varandra
den ljuvliga smaken
du av mig jag av dig...


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-09 10:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett fint ömsesidigt givande & tagande till bådas belåtenhet.
2008-05-09

  stella
Jag vet vad du pratar om... :)
2008-05-09

  aol
oj såhärligt jag blev alldeles till mej
2008-05-09

  Sladjana Zubcevic
VACKERT !!!
2008-05-09

  Havsbris
ahhahahha

dina verser gör mig
alltid glad, så kärleksfulla
och positiva ;o)

Sinnlighet och elegans
behövs alltid, lusten
är alltid någons tjänst
ahhahah tack!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP