Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här

Så länge jag andas
Lovar jag att bära dig
Ge mig dina sorger
Jag älskar att se dig le

Ett ansikte som liknar en ängels
Ska inte vara blött av tårar
Ge mig dom
Så torkar de i solen

Så länge jag finns här
Har du en klippa att stå på
En plats att se allting
Ur ett annat perspektiv

Utan koppel
Utan bojor
Stannar jag hos dig
Alltid här

Om du blir rädd att vinden är för stark
Så minns att klippor inte rasar
De har funnits till i många år
Jag stannar här i tusen till






Fri vers av Maddicken
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-09 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken