Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasklart

 

I tankens blänkande, skarpa klarhet

syns de irrgångar livet lockade med

 

men ingen

som återvänt därifrån

går vidare mer klarsynt

mer redo för molntyngda skyar

än den

som i sinnets transparens

vaket solar sig

i ljusets överskådliga glans

 

© Birgitta Wäppling, 8 maj 2008

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 653 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-09 16:46



Bookmark and Share


  Laijza
fint!
2008-06-14

  Ilona _L
Jag bugar mig för ditt sköna poetiska språk!
2008-06-14

  devilsangel
Mycket vackert poetat!
2008-05-11

  Michaela Dutius
Perfekt- suverän- vad mer kan jag säga!

Jo att den påminner lite om Nils Ferlins \"Getsemane\"

\"Där växer det klara bilder fram
för den som är lugn och allvarsam.\"
2008-05-10

  Carola Zettergren
Oj,fantastiskt!Precis så...mycket skickligt funna ord!!!
2008-05-09

  Elaine.S VIP
Så sanna ord i denna sinnliga text..
2008-05-09

    Diktarminna
Helt underbar dikt, som väcker stora tankar...!
Bokmärkning!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP