Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mitt behov av flykt från mina föräldrars vakande ögon


Rädda mig?


Är det du som ska rädda mig
från denna ensliga övervakande borg?
Kommer du bära ut mig
och kyssa väck min ingrodda sorg?

Jag är dock osäker
Varför väljer du just mig?
Undrar om det endast beror på
att det i kön ej finns någon annan tjej..?

Om du bara kan bevisa dina känslor
och förklarar varför jag borde bli din
så är chansen stor
att du vinner kärleken min

Om det så blir, kanske vi tillsammans
kan flytta tillbaka in i borgen en dag
blotta vår kärlek
och kämpa förbi hindren med nya tag

Det skulle kunna vara det enda sättet
att bota min klaustrofobi
Med en kärlek vid min sida
skulle jag nog känna mig mycket mer fri




Fri vers av Susanna
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-06-23 20:36



Bookmark and Share


  Tino
Glömde betygsätta!
2005-06-23

  Tino
Fy f*n vad elegant du skriver denna sköna text! Man får hela tiden kännslan "hur ska hon fixa till det här" Och hela tiden blir man glatt förvånad! Myket fin text!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna