Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen blommors nektar!


Att tänka på dig,

är som att njuta av en ljuvlig musik.

Att känna din hud,

är att dela livet och förnimmelsen med dig.

Att kyssa dig,

är att suga tusen blommors nektar.

****

Att stå med kroppen mot din kropp,

är att älska med gudarna.

och

Att älska med Dig,

är att hylla livet,

att stoppa stunden utan att dö!

****

Du är underbar min älskade !

                      9/5-08 20:50




Fri vers av En klar stjärna
Läst 646 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-09 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet "Att tänka på dig,

är som att njuta av en ljuvlig musik.

Att känna din hud,

är att dela livet och förnimmelsen med dig",
afarin bar in afkare ziba, tack för läsningen, det var underbart!
2008-09-21

  Bibbi VIP
Skriver under på Larz Gustafsson här.
2008-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Magnifique!
Så eldigt och ömsint!
2008-05-11

  Bjarne Nordbö
att stoppa stunden utan att dö...
det är en rad som får mej att dåna.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna