Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tränar mig

ag tränar mig
i konsten att
läsa utan att
försöka förstå

för att istället
kunna öppna upp
för flödet av
associationer

undvika att låta
mångfalden
kollapsa i
en tolkning





Fri vers av Anders P VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-06-23 22:08



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Den här gillar jag.. det är precis det det handlar om.. att tolka fritt utan förutfattade meningar. Känslan är viktigare en orden./E
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP