Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommningens längtan

Körsbärsträd
i blommning
lyser vackert vitt
oskuldsfärgens skönhet..
av längtan i sitt mitt...

mare




Fri vers av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-10 21:39



Bookmark and Share


  Coinriocht
Vacker =)
2010-12-16

  aol
så vackert gillas
2008-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Vitt är vackert.
Med risk att bli feltolkad.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP