Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defenieras

Mörker i någons liv

defenieras olycka

ljuset i någon annans 

definieras

LYCKA




Fri vers av NågonAnnans
Läst 573 gånger
Publicerad 2008-05-11 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans