Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet

Glittrande yta
i solnedgång
vågskvalpens
dyning mot land
träekan stilla
på vattnet
rodd av en
tystnadens hand


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-11 09:55



Bookmark and Share


  e.m.m.y
Vackert!
2008-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Vilsamt.
Rofyllt.
2008-05-11

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP