Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens helande

Natur av skönhetens underverk
gör människobarnen väl...
dofter grönskan fågelns sång
en njutning för mångas själ

mare




Fri vers av mare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-11 23:33



Bookmark and Share


  aol
din dikt är som en lisa för själen
2008-05-12

  Larz Gustafsson VIP
En lisa, som man brukar säga. Balsam.
Längtan tillbaka till Eden.
Detta med städer och betong ingick nog aldrig i ursprungsplanen.
2008-05-12

    eva m h
mmm....så sant
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP