Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det stora arvet...



släktregister

läser namn och underförstådda berättelser

men ingenstans hittar jag

\"hamstern\"

det stora samlarivret

brahasaker

som sparas till framtida behov

det kanske ligger i en extra kromosom

någonstans i något kromosompar

jag vet inte jag

det enda jag vet

är

att någonstans

nästlade sig

samlargenen in

i släktleden




Fri vers av glittertindra
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-11 22:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi jag har sett fenomenet...helt klart att du har rätt,verkligen ärvtligt!!!
2008-05-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är nog inte
kromosomer
det gäller, det
handlar nog om
att någon fått
dubbelseende!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra