Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag en dåligt människa? Kanske, men jag försöker i alla fall göra något vackert av min, facination


Jag känner en pojke

med ett leende liksom som sammet
och skratt som fyller ett helt rum

och givetvis är vi båda
någonannans

men det är enkelt ibland
om vi stannar vid facination
du förstår han har resonemang likt ingen annan
och en dragningskraft likt
en älskare vid hovet artonhundratjugotre
han har Paris i sina visioner
och kanske mitt hjärta i sin hand

och om någon sade han hade vingar skulle jag inte bli förvånad

han blir aldrig min ändå




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 609 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-12 00:02



Bookmark and Share


    buk
fin och len!
igenkännandekänsla
2009-03-25

  Liina Johansson
vackert målat med ord
2008-05-16

  Just Emotions
underbart fint.. känns igen..
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain