Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen den dagen

Sen den dagen
vi tillsammans
såg solen gå ned
kan jag inte längre
se en solnedgång
utan att önska
att du var med

Sen den dagen
jag kysstes dig
kan jag inte längre
kyssa någon annan
utan att önska
att det var du

Sen den dagen
vi skildes åt
kan jag inte tänka
på någonting annat
än när jag ska få
se dig åter





Fri vers av Lindan
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-06-24 22:05



Bookmark and Share


  Mårten
ahh. vackert om kärlek, får mig att längta..
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan