Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvarm

Solstrålar lyser
över naken hud
klär den i vacker färg
värmer det inre
av frusen själ
på kropp till
innersta märg..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-12 09:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Värmande poesi!!!härligt!
2008-05-13

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-12

  Larz Gustafsson VIP
En njutning att läsa detta.
Det värmer.
2008-05-12

  aol
så vackert
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP