Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kompetens igen....


Huset som gud glömde

där finns Roger

misstänkt och häktad ett antal gånger

 för sexuellt ofredande

och Karin som blivit en del av möblemanget

alkohol och tablettmissbrukare

gripen för misshandel ett antal gånger

sedan har vi Åke sliten nervig avdankad heroinist

som super mest numera

Örjan misstänkt för pedofili

ett antal gånger

alla jobbar de i samma öppna boende

för psykiskt sjuka




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-12 12:28



Bookmark and Share


  noname_realmind
Är det verkligen så illa... så tragiskt... *suckar tungt*
2008-05-13

  Maria T
Tack för du tar upp dessa viktiga frågor.
Mycket bra
2008-05-12

  korpfjäder
som tur är finns även Eva, Uffe och Gunvor också. Som är vanliga svenssons. Men Evald, Ingegerd och Viran saknas - de där som har riktig utbildning och lång erfarenhet. Dessutom har man rationaliserat bort handledningen....
2008-05-12

  * Ammi *
skrämmande sanningar ..
2008-05-12

  mayhem and order
Det är för mej så tragikomiskt det här, hur det kan tillåtas så vanvettiga utformningar i yrken som är så viktiga för oss människor.
2008-05-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Nu får du mig att tänka på min utbildning som undersköterska..då jag praktiserade på en öppen psykdagvård någonstans i vårt avlånga land, då jag till min förskräckelse upptäckte att mer än hälften av de anställda hade nåt psykiskt problem....visst kan det vara möjligt i vårt Sverige.../B
2008-05-12

  Dessie 35
ryser bara av tanken !brrrr
dessvärre är det nog vanligare än man tror..
2008-05-12

    Maria Malm
Vardag för en del människor..en bit av livet.
2008-05-12

  Hildegun Relefors
Sorg!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren