Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskvalitet

ett träd har rotat sig

växer sig starkare grönare

yvigare högt upp

djupt ned

mitt i ett minfält




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-12 18:42



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härlig bild!
Livets växtkraft är starkare än de krigiska nedbrytande krafterna!

Länge leve träden!!
2008-05-13

    Maria Malm
Även i ett minfält..det får växa försiktigt..
2008-05-13

  Maria T
Det är hemskt att minfält ska behöva finnas
för barn och för träd.
2008-05-12

  Ilona _L
Ja, det gäller att växa försiktigt då!
;-)
2008-05-12

  korpfjäder
till och med i ett minfält... inget kan stoppa växtkraften.
2008-05-12

    Melona
spännande slut

men verkligen, ett läckert livsöde,
sträcker sina armar, hallelujah till himlen
fast med rötterna i jordens minfält...

aj aj, vad månde blifva utaf detta träds frukter?!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren