Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar om Japan.

Jag reser med Lucinda
till den resande solens strand
i ett barndomsbadrum knapprar
jag frenetiska lyckopiller som
jag klippt ut ur media

alla jag stirrar mig i ansiktet ur
alla medvetandets vrår
de fyller speglar och varandra
och skrattar åt mig.




Fri vers av J.M.B.
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-05-12 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.