Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivna ord...

 

skrivna ord


har makt

att uttrycka

det hjärnan vill ha sagt

men nekats att bli till

av luften,

stämbandens vibrationer,

och läppars formbarhet



tysta,

skrivna,

ord


säger vad De vill




Övriga genrer av Jenny Karlsson
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-06-27 04:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är sant, det finns ord och meningar man inte alltid vågar, kan eller bör säga som vill bli till i alla fall, vill födas.
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson