Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så slog hjärtat i ultrarapid

alldeles nyss
låg du vid min sida
och viskade
att du älskar mig

inslingrad i lakan
med handen i mitt hår
fjäderlätta kyssar
mot min ryggrad

håret på ditt bröst
som doftar din doft
mina hårstrån överallt
i din mun, i min mun

- vet du hur underbar du är?

du vet inte,

ett leende i mörkret
jag kan leva på
stänga blicken,
och drömma om

jag skälver
bara jag tänker på dig
och du,
jag älskar dig med




Fri vers av Fröken Frida
Läst 501 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-13 00:22



Bookmark and Share


  Amanda Eriksson
Jättevacker dikt! Så mycket känsla med så lagom många ord.
2008-05-21

    Bodil Sandberg
Å så vackert om kärlekens förunderliga kraft ...hur allt bara överväldigar och skakar om..ja mycket vacker poesi!!
2008-05-16

  Don Jorgé
Kärlek. Kärlek. Så fin som bara kärlek kan vara.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida